GÖK-ÇEVİK İNŞAAT

 

Hakkımızda
GÖK-ÇEVİK İNŞAAT MAK. GIDA. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 1999 Yılında Kocaeli’nde kurulmuş olup kurulduğu yıldan bu yana İnşaat Taahhüt ve Elektrik sektöründe: Plan-Proje, satış-pazarlama, mühendislik ve anahtar teslimi inşaat ve elektrik taahhütü hizmetleri konularında faaliyet göstermektedir. Bu faaliyetlerini Dilovası / Kocaeli merkez ofisinde sürdürmektedir.

Ayrıca İnşaat ve Elektrik sektöründe yer alan yerli ve yabancı menşeeli ürünleride müşteri talepleri doğrultusunda üretici firmalardan tedarik ederek müşterilerine sunmaktadır. Firmamız mühendislik taahhüt faaliyetlerini bünyesinde bulunduran tecrübeli uzman kadrosuyla, inşaat enerji, çelik konstrüksiyon harici ve dahili aydınlatma konularında anahtar teslimi faaliyet göstermekte ve bu faaliyetleri için gerekli sistem dizaynı ve projelendirme hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır.

İlkesi müşteri taleplerini en kısa sürede ve en uygun çözümle karşılamak olan şirketimiz yaptığı işin yüksek kalitesiyle sektörde müşterilerinin çözüm ortağıdır.

Şirketimiz aldığı işleri zamanında tamamlaması, yüksek kalitesi ve uygun fiyatları ile tanınmaktadır. En iyi referansımız, müşterilerimizin memnuniyetidir.

Firmamız Genel Müdürü Gökmen DELİ aynı zamanda Gebze Ticaret Odası Meclis Üyeliği ve İmar ve İnşaat Komisyonu üyeliği görevini yürütmektedir.

Uluçınar – 4060106414

Adres: Orhangazi Mah. Necip Fazıl Cad. No:13 DİLOVASI / KOCAELİ

GSM: +90 532 734 90 77

Tel: +90 262 643 30 41

Fax: +90 262 754 01 75

E-Mail: info@gokcevik.com

YETKİLİ: GÖKMEN DELİ